ANITKABİR'DE GEZİNTİ
spacer
Radyo Dinle

spacer
Ana Menü
ANA SAYFA
MAHALLE ve KÖYLERİMİZ
ŞEHİTLERİMİZ
GOOGLE DÜNYA HARİTASI
KÖŞE YAZILARI
ZİYARETÇİ DEFTERİ
TARTIŞMA FORUMLARI
WEB LİNKLERİ
HABER KATEGORİLERİ
CANLI DEPREM BİLGİLERİ
İLETİŞİM
RESİM GALERİSİ
ARAMA
CANLI RADYO VE TV
TC KİMLİK NO SORGULA
VERGİ NUMARASI SORGULA
SİTE HARİTASI
spacer
İSTATİSTİK
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3
Çevrimiçi Yönetici Yok

Kayıtlı Üyeler: 1,555
Çevrimiçi üyeler: mateja__
spacer
En Son İnceleme
ADALET VE OLMAYAN MO...
ADALET VE OLMAYAN MO...
KENTSEL DÖNÜŞÜM KISK...
GERÇEK DEĞERLERİMİZİ...
DERNEKÇİLİK HER GÜN ...
spacer
Döviz Kuru
spacer
SİTE İÇİ ARAMA

Haber Ara
Makale Ara
Forumda Ara
spacer
Tvde Bugün
TV'de Bugün
spacer
AMASYA DAN CANLI YAYIN
spacer
Son Dakika
spacer
Son Dakika
RADYO DJ’leri HACIKOYDEN SESLENDİLER
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 09:44
0 Yorumlar

RAMİS TOPAL'A ALKIŞLI VE PANKARTLI KARŞILAMA
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 03:18
0 Yorumlar

CHP'den Anayasa Değişikliğine HAYIR Turu
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 01:47
0 Yorumlar

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 01:41
0 Yorumlar

www.amasyahalk.com yayında
Yazar ZEYNEL YILMAZ
05/09/2010 15:18
0 Yorumlar

GÜMÜŞHACIKÖY’DEN CANLI YAYIN
Yazar ZEYNEL YILMAZ
03/09/2010 10:55
1 Yorumlar

Müzik Kursları Verilmeye Başlandı
Yazar ZEYNEL YILMAZ
03/09/2010 10:15
0 Yorumlar

Atatürkçü Düşünce Derneği Zafer Yürüyüşünden Döndü
Yazar ZEYNEL YILMAZ
02/09/2010 01:49
0 Yorumlar

Küçük Çaplı Yangın
Yazar ZEYNEL YILMAZ
02/09/2010 01:45
0 Yorumlar

CHP Gençlik Kollarından Hayır Standı
Yazar ZEYNEL YILMAZ
02/09/2010 01:42
0 Yorumlar

spacer
sinema
spacer
Başlığı Görüntüle
GÜMÜŞHACIKÖY WEB PORTAL | FORUM KURALLARI | SERBEST KÜRSÜ
Yazar Türbanla Kandırılan Kadınlar
rebel angel
Üye

Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 23.12.07
Mesaj Tarihi 15-02-2008 09:32
Tesettüre girme yarışına sokulan kadınlar için Mehmet Halıcıoglu şöyle demişti:''Atatürk'ün kendilerine sundugu özgürlügü ,erkekler karşısında eşit insan olma hakkını demekki istemiyorlarmış.

Haklılar!Çünkü onlar,hiçbir mücadele vermeden ,hiçbir zahmete katlanmadan özgürlüklerini altın tepsi içinde hazır buldular.Ancak,kazanılmış özgürlüklerden vazgeçmek bu kadar basit ve kolay değildir.

Hiçbir şeyin farkında olmadan siyaset tüccarları tarafından kendilerinin kullanıldığının bilincine varmadan ılımlı diye sunulan dini düzene yardım etmenin sonunda sadece kendikerini cezalandırmış olmayacaklar ;İran'dai ,Suudi Arabistan'daki gibi tüm kadınlarımızın da yaşamlarını söndürecekler.

Bu duruma da hiç şüphesiz öncelikli olarak çağdaş kadınlarımız karşı çıkacaktır.

Maddi ve manevi yollardan çeşitli şekillerde kandırılarak tesettürün peşine takılan kadınlarımızın gerçekleri bir an önce görebilmesi ve büyük tuzaktan kurtulabilmesi yine çağdaş kadınlarımızın çabalarına bağlıdır''

Ben bu metni aylar öncesinden okudum oldukçada etkilendim burdada paylasmak istedim.Son zamanlardaki gündemi oldukça meşgul eden ''Türban'' adı altında yatan bize ait olmayan siyasi partilerin simgesi olan varsayımlı soruna tepkili bi yazı yazmayı düşünürken Halıcıoglunun yazısını yazmak daha mantıklı geldi bende yazdm.O nedenlede benim diyebilecek sözüm kalmadı diye düşünüyorum .

Unutulmaması gereken tek şey tarihten dersini almayanlar için tekürürden ibaret oldugunu hatırlatmak ...

Tesekkürler

[img][/img]
arifecemrek@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Türbanla Kandırılan Kadınlar
ate
Üye

Katılım Tarihi: 25.07.08
Mesaj Tarihi 25-07-2008 15:06
türban kadına vurulmak istenen prangadır...
Özel Mesaj Gönder
cadicscaner
Üye

Üye Avatar

Nereden: istambul
Katılım Tarihi: 27.01.08
Mesaj Tarihi 25-07-2008 17:19
aynı fikirde deiliz rebel...
isteyen giyer, isteyen giymez...
kimse istanbulda çoluk çocuğa kötü örnek olan açık saçık insanlara bişey demiyorda, kapanan insanlara nedense çok dikkat ediliyor... çevremizde görürüz bu gibi insanları benim iki çocuğum var ve orasını burasını açmaktansa türban giymesini tercih ederim. bu açık saçıklık meselesi türban yada başı açık olma meselesi değildir. meseleyi iyi kavrayın bu bir piyasadır. A partisi siyasi mesele yapar B partisi memleket meselesi... kanal bilmem ne podyumlardan manzaralar gösterir, araya reklam atar, cem boyner açık saçık ve fiyatları her nedense ederinden pahalı giysilerini daha çok satar.
tamam türbana karşıyım ama tamamende karşı değilim. otobüs durağında beklersin, açık saçık kadın reklamları... yani bu dahamı iyi kadının metavari kullanılması... oradan otobüse binen zavallı çocuklar bunlarımı örnek alsın, dahamı iyi açık olmak...
son olarak derimki birşeyi savunurken neyi savunduğumuzu bilelim ve ona göre siper alalım. üstten tutma entel naralarla bu işler olmaz... kapanan kapansın... açık olan da açılsın, her ikiside reklam yapmadan smileydozunda ve kararında...
cadicsmsn@hotmail.com http://danteldilek.blogspot.com Özel Mesaj Gönder
rebel angel
Üye

Katılım Tarihi: 23.12.07
Mesaj Tarihi 22-08-2008 13:01
benim ve benim gibilerin neyi savundugunu bir türlü kavrayamayan gerici düşüncelere sahipsiniz...Amaçlari ugruna türban yarisi baslatan bu sisteme bire bir karşıyız ki bu eleştirdiginz yaziyi yazan çok kaliteli bi insan y bende bunu alinti alark sitede yer vermişimdir sizinle fikri olark tamamen zıttız hala neyin mücadelesini veriyosunuz anlamakta güçlk çekiyorum....

Din denince siyasette dengeler degişir ayni şekilde KADINA BAKIS ACISINDA oldugu gibi tesettürün kimlere mensup oldugunu prof.ler tarafndan tezlerle belli kaynaklara ulaşark bunlari bütün olark hesaba katarak yorum yapmk gerekir ama siz her yorumunuzda oldugu gibi arşiv kurcalamak yada arastırma yapmak zahmetine hiç girmeden bi takim boş ve gereksiz cümleler sarf ediyosunuz ve ne yazkki size ben tekrar tekrar cevap yaziyorum ....

Her yorumunuza da 2 çocuklu oluşunuzdan bahsedip gidiyosunuz.allah bağışlasin cocuklarinizi... Neden yorumlara malzeme olark onlari her defasnda kullaniyosunuz anlamiyorum sizi...
ben bir bayan olark kapalılaga ne kadar karşıysam onun zıttı kadar açıklıgada karşıyım burdaki msjı sizin gibiler maalesef anlayamıyo !!!

Şu bütün yorumlarınızı gözümn önüne getirerek sunu söylüyorum sizler bizler gibi düşünmediğiniz sürece ilerleme gösteremiyceğiniz gibi geriliyeceksinizdir !!!

[img][/img]
arifecemrek@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
gedikpasa
Üye

Nereden: ISTANBUL
Katılım Tarihi: 19.08.08
Mesaj Tarihi 24-08-2008 03:52
Özgürlük... Özgürlük... Özgürlük... diyoruz! Ama kime Özgürlük...
Turban nedir? Neyi temsil ediyor.İslamın bir parçasi mi.Kuranda yeri var mi? Yoksa bu satasma nedir. Nasil Ortaya çikti. Birileri bunun kaymağını mı yemek istiyor? Yoksa tesettür dediğimiz şey kızımızın, bacımızın, anamızın islamla bütünleşmesi mi:? Bu sualler artarak devam edebilir.
Lise Öğrencieri haykırıyor. PARASIZ BİLİMSEL DEMOKRATİK EGİTİM
ÜNİVERSİTEliler haykırıyor. KILIK KIYAFET YASASINA HAYIR. TEKTİPLEŞMEYE DERHAL SON VERİLSİN
KAMU EMEKÇİLERİ HAYKIRIYORİNSANCA YAŞAYABİLECEK ÜÇRET
İŞÇİLER HAYKIRIYOR SİGORTA SENDİKA SEKIZ SAAT İŞ GÜNÜ
Yukarida ki örnekler birer demokratik taleptir. Bu örnekleri arttırabilmek mümkündür. ÖRNEĞİN demokrat devrimci öğrenci konseyleri.TAM BAĞIMSIZ DEMOKRATİK TÜRKİYE, ANA DİLDE PARASIZ BİLİMSEL DEMOKRATİK EĞİTİM derken islami cephe kendince demokratik talep olarak "TURBANE EVET" ikilemesini dile getiriyor. Bu bakiş açisi eylem birliğinin hangi cephede birleştiğini temsil eder. 1968 gençliğinin örgütlü mücadelesine baktığımız zaman demokratik taleplerin o dönemler daha reel olduğunu görmekteyiz. Günümüzde pasifileşmiş, üretme yeteneği olmayan, duygularin ön plana çıktığı, yazılı ve görsel basın ağı ile süslenen, basma kalıp düşünce sistemine sahip, komşusu aç yatarken kendisi tok yatan, dinin siyaset olarak kullaNılmasina evet diyen bir zihniyet ile karşı karşıya bulunmaktayız. O zihniyet türbani namus olarak gören eşine,kızına,bacısına güvenmeyen yobaz zihniyetin kendisidir. SEVGİLİ cadicscaner vermis olduğunuz örnekler türk aile motifinin birer parçasi konumundadır. Kılık Kıyafet örf adet ve gelenekler bu motifin iç mizahını okşar. Bunun tesettürle alakasi yoktur.Tesettür düşüncenizin üzerine çekilen bir çiziktir. DÜŞÜNCENİZİ BU ÇİZİKDEN KURTARIN
TURBAN NASİL DOĞDU"TÜRBAN" dediğimiz baş örtme biçimi bize ait değildir! Ne Türk tarihinde mevcuttur ne de Anadolu geleneklerinde yeri vardır. Günümüzün "TÜRBAN"I, bundan 25r11;30 sene öncesine kadar Türkiyer17;de hiçbir zaman vâr olmadı. Bu model, 1970'li yılların Lübnan'da yaşayan İranlı bir din adamı, HÜCCETÜLİSLAM MUSA SADR TARAFINDAN YARATILMIŞTIR. Hüccetülislam'ın böyle yeni bir örtünme modeli ortaya koymasının sebebi ise, Güney Lübnanlı Şii kadınları bölgeye hâkim olan Filistinli gerillaların tacizinden koruyabilme çabasıdır.
Musa Sadr, Şah dönemi İran'ının en büyük gazetesi "Kayhan"ın başında bulunan Emir Tahirî'ye 1975 yılında Beyrut'ta verdiği demeçte, bizim Türban dediğimiz örtü modelini bizzat hazırladığını anlatacak ve "İLHAMIMI BATI DÜNYASININ KİLİSE RESİMLERİNDEN VE LÜBNAN'DAKİ KATOLİK RAHİBELERİN KULLANDIKLARI BAŞÖRTÜLERDEN ALDIM" diyecektir.
Oralardaki ismi "hicab" olan türban, Lübnan'dan İran'a ihraç edildi ve Şah'ın gidişini hazırlayan olayların başladığı 1977 sonbaharında Tahran'da yönetim aleyhinde yapılan gösterilerde sembol gibi kullanılır hâle geldi. Şah karşıtı kadınlar hızla hicaba bürünüyorlardı. Şah'ın devrilmesi üzerine 1979'da sürgünden dönen İmam Humeyni'yi Tahran'ın Mehrâbâd havaalanında karşılayan yüzbinlerce İranlı kadının arasında çok sayıda hicablı kadın da vardı.
Bu yeni tip başörtüsü, İslam Devrimi'nden sonra önce İran'da, hemen ardından da bütün İslam dünyasında siyasallaştı ve bir kimlik alâmeti oldu.
Hicab, İran'da 1981'de yayınlanan "Kadınlar İçin İslami Giyim Yönetmeliği"ne de girdi.
Bugün hiç durmadan tartıştığımız türban işte böyle doğdu, İran Devrimi sırasında kazandığı popülarite zamanla İDEOLOJİK SEMBOL VE SİYASİ KİMLİK vasıtası olarak İslam dünyasına yayılıp bize kadar geldir30;
Yukaridaki alıntı siyasi simge haline gelen ayetlerle kuranda yaşatılmaya çalışılan r0;turbanr1; sansasyonunun nasil geliştiğini izah ediyor. Anadolur17;nun farklı köşelerinde Türk kadınının giyim tarzını yöresel kültürüyle bütünleştiren gelenek farkli milletlerden ve inançlardan insanlarında zamanla bu giyim tarzını benimsemesini otantik bir yapı olarak görüyoruz. rebel angel dediği gibi artik r0;turbanr1; siyasi bir amaçtır. Bunun üzerinden ak vaatler sunma teşebbüsünde bulunan bir takım yobaz zihniyet ve onların yalakaları siyaset yapmaktadır. Aksi halde çağdaş ,demokratik, hukuksal yapılandırmada kimsenin giyim tarzına, başının örtüsüne müdahale etmek gibi bir ayrımcılığımız yok. Bizler ayrımcılık değil bütünsel birliktelikten yanayız. Ayrımcılık kafalarına turban r0;geçirip kendilerini Müslüman olarak tanımlayan,namuslu inanç sahibi olarak gösteren karşısındakilere öcü olarak tabir eden r0;örümcek kafalı zihniyetinr1; kendisidir. TURBANA HAYIR

ne kelebeğin kıt-kanaat ömrüne üzüldük;
nede kıskandık kaplumbağanın ömrünü;
herkesin hayatı kendisinindi çünkü...
www.gencliginsesi.net Özel Mesaj Gönder
EROL TESLIM
Üye

Katılım Tarihi: 14.06.08
Mesaj Tarihi 25-08-2008 15:13
Kamuda türbanın serbest olmasından sonra ilk okuldaki okuma fişlerinde değişiklik görülmeye başlandi.=

oya çarşaf giy.
Ali oruç aç .
cemile mevlüte pilav yap.
koş kamuran koş kuran kursuna koş.
mülayim minareye çık.
onayla abdullah onayla.
ipek ip atlama kıçın görünür sonra atlama.
kömür dağıt oy topla.
tayyip amca seni çok severiz.ı
şık ılık süt iç elhamdülillah de.
emrah camiye koş uyu halkım uyu yat yat uyu.

"BİR SOZLE KURULDU DÜNYA HEP O SÖZÜ ARADIM VE BULDUMEMEK
www.baliklikoyu05.tr.gg Özel Mesaj Gönder
aknozkn
Üye

Katılım Tarihi: 02.07.08
Mesaj Tarihi 28-08-2008 15:19
şim diki türban bence tambir özenti fakir insan ipek başörtü almaz zaten hep zenginişi siyasisimge eskielrimiz oyalı yazması vardı şimdi türban çıkardılar millet geçim derdinde onlar türbanderdinde zaten ntek sorunumuz türban başkasorunyok türkiyede türbanı bıraksınlar köylünün para etmeyen soğanıyla ilgilensinler
soğan derelere dökülürken istanbulda 1 ytl yiyoruz
fb_ozk_1907@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
cadicscaner
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 01-09-2008 07:40
yaw siz karşınıza çıkan yada anlayacağınız dilde sizin fikirlerinize sahip olmayan insanları gerici felan filan... yaw arkadaşım ben sana ilericilik konusunda 1000 basarım. böyle iğdiş edici hamaset solcululukları dayımda yaptı zamanında ama noldu aktı duruldu, inanmasan vereyim msn sini görüşün...
profesör denen zıpçıktıları görüyoruz, neler yapmaya çalıştıklarını da biliyoruz... senin profesörlerin yüzüncü yıl üniversitesinde FAY hattının göbeğine hastane konduruyor, başörtülü insanları üniversiteye almıyor.
zamanında da vardı bu başörtüsü türban, şimdide var. zamanında türbanlı kızlar evindeydi dantel oya yapıp koca beklerdi, şimdi tek fark dışarda işte okulda kafede fazlaca görünmeleri...
bazı çevrelerin hoşuna gitmesede bu millet örtecek kardeşim üzerini. benim kızkardeşimin kafasında türban yoksada türban örtünmüş gibi terbiyeli olacak anlıyomusun kardeşim... bu millet böyle şeyleri sorun etmiyorda neden dışardan gelen yada burda tohumları atılmış fikirler bunu sorun ediyor hala... yok türbanla kandırılan kadınlarmış bilmem neymiş, herkesin aklı var beyni var, kimseye karışamazsınız. ha bu ülke kimse size başörtüsü takta demez, ama bir kimsenin orasını burasını açması başta olayın geçtiği mahallenin delikanlıları olmak üzere herkesin ağzına sakız olur...
türban mürbanla uğraşacağınıza televizyonlarda bangır bangır yürütülen yozlaştırma propagandalarıyla uğraşın... yakında senin eleştirdiğin ezberci eğitimi bile bulamıycaz, onuda elimizden alacaklar... en azından kendi çevrenizi bunlardan haberdar edin...
senin bu alıntı yaptığın kaliteli insan dediğin yazar kimmiş onunda forsunu alayım söyle rebel hanım...smiley

cadicscaner
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 01-09-2008 07:45
gedikpaşa harbiden yani alıntıların kralı oldun be kardeşim... ben ne derim sen ne dersin... yok türban bizim kültürümüz değilmiş, nasıl değil kardeşim bal gibide bizim kültürümüz... kabul edemediği fikirleri tu kaka diyen ateist naralanmalarını yıllardır görüyorum ama hep aynısı nedense hiç değişmez. ulen cehape gibisiniz bee... hep eleştiri hep abukatlık... hatta cehape sizden daha iyi siyaset yapıyorki %20 ye yakın oy alabiliyor, siz halen %1 lik bir kesimde kalmışınız...smileysmileysmileysmiley
Düzenleyen: cadicscaner Düzenleme Tarihi: 01-09-2008 07:47
diren
Üye

Nereden: amasya
Katılım Tarihi: 26.12.07
Mesaj Tarihi 04-09-2008 11:28
....(benim kızkardeşimin kafasında türban yoksada türban örtünmüş gibi terbiyeli olacak )...
bu ne biçim bir cümledir cadicscaner kardeşim ya..Tüm türbanlılar terbiyeli öyle mi yani... Ya da türban takmayan terbiyesiz...
İnsanlar bişeyler anlatmış ama sen hala aynı yerdesin... Yazdığın cümlelere dikkat et lütfen ve istersen başını kaldırıp biraz etrafına bak... hem yukarıda yazılanlara hem terbiyeli dediğin türbanlılara....

diren
Özel Mesaj Gönder
cadicscaner
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 04-09-2008 16:37
tüm türbanlılar terbiyeli yada değil beni ilgilendirmez bu bir diren...
muhafazakar toplumun dayatması türban savunucusu da değilim bu iki...

Türkiyenin türban yanlıları yada karşıtları olarak ikiye ayrılmışlığını eleştirmek daha yerinde olur. Konunun ekonomik siyasal toplumsal yönüyle incelendiğinde ülkemizin nereye götürülebileceği, yada bunun ileride ne gibi sonuçlar doğurabileceğini tartışmalıyız ki bu yüzden ben türbana karşı da değilim yanlısıda değilim...

kemalist değilken belli belirsiz kemalist faşizanlığı yapmaktasınız bu üç...
Ayrıca ben Kemalistim ama kemalizmin Türkiyede kimlerin elinde olduğunu, kıçını başını açarak para kazanan ve minicoper, ferrari, maserati gibi arabalarla yanımızdan gazlayıp giden elit kesimin bunu niçin savunduğunu tartışsak daha iyi olmaz mı???
Kemalizmin Türkiyede bugün yutturulmaya çalışan, memleketimde dayatılmaya çalışan kemalizm yanlısı yada karşıtı gibi lanse edilen ve ayırılmaya çalışılan halkın masumiyetini konuşalım...
Türban takanların kemalizm karşıtı takmayanların yanlısı gibi gösterilmeye çalışıldığını konuşalım...
Türban siyasi birolgu olarak kullanılırken DTPli 3 kızın sarı-kırmızı-yeşil türbanla meclise gelerek "türban siyasi olarak öyle değil böyle kullanılır" mesajı vererek Türk milletine verdiği dersi tartışalım...
Yakın zamanda tvlerde haber olan iranlı kadın artisin aslında tvlerde gösterildiği gibi iran halkı yada devletince pis mendebur olarak değilde aslında türkiyedeki gibi gündem bile oluşturamadığını tartışalım...
Biz meseleye at gözlüğüyle yaklaşarak bize öğretilenlerle değilde gerçekleri görerek nasıl bu sorunu aşacağımızı tartışalım...
Orta yada yüksek öğretimde bize neden Attürkün ölümüyle şıp diye kesilen yada birkaç başlıkla geçiştirilen tarihimizi neden öğretmediklerini tartışalım...
Ailemizde dahil neden bize at gözlüğü ile meselelere bakma yetisi verdiklerini yada bunu nasıl aşabileceğimizi tartışalım...
1950lerden sonra başlayan askeri darbelerin yada dayatma fikirlerin gençler olarak bizi nasıl sindirdiğini yada neden "dışarıdan dayatma aslında dünyanın hiç bir yerinde tam anlamıyla başarıya ulaşamamış ideolojilerin savunucusu yada öğrenicisi" olduğumuzu tartışalım...
Yıllardır yapılan suni gündemlerin bizi bize düşman etme çabalarından geldiğini,
Manifestosunu anlamadan kavramadan takım tutar gibi parti yada ideolojilerin peşinden koştuğumuzu,
Anlamadan dinlemeden yaptığımız yargılamaların bizi dünyanın hangi konumuna getirdiğini tartışalım...
Yazacak çok şey var aslında, meseleye dar bir çerçeveden bakarsak kadınların türbanla kandırıldığını sanırız, genişinden bakarsak derinleştiğini...
Düzenleyen: cadicscaner Düzenleme Tarihi: 04-09-2008 16:40
Yazar RE: OFFF TÜRBANN OFFFF
oktay
Üye

Nereden: amasya
Katılım Tarihi: 17.11.08
Mesaj Tarihi 17-11-2008 15:15
merhaba tekrardan benn yaa bu türban olayında ıkı tarafıda haklı buluyorum bır taraftaa ben okula girerim dini vecibelerimi yerine getırcem turbanlı nasıl almassınız diyenler var bır tarafta şişşttt türbanlı sen çık dısarı senın yerın burası degıl dıyenler var özgürlüüük dıye haykıranlar nerdee bunun özgürlügü devir degişsede bir gün sadece bir gun kot pantolonla kızları okula almasalar ne olurdu sizce ülkenın yobazlıgından tutunda siz zaten sivas katlıamıda yaptınız sizz zaten hrant dınkıde oldurdunuz yobazlarrr ATATÜRKK uyan ülkee elden gıdıyor demezmıydınız keske YÜCE ATATÜRKÜMÜZÜ BU TARTIŞMAYA KATMASAYDIM (o kesin bir çaresini bulurdu ) bir tarafta biz okumakkk ıstıyoruzzz diyen türbanlı kızlarımız yaa cıkar türbanı arkadaş türbansız kafirmi oluyorsun dinsizmı oluyorsun ALLAHIN İLK EMRİ NEDİR OKUU sen okumana bak alla allaa bır caput parcasıylamı müslüman olcan yaaa ünv.te rektörleri sizde bır capuc parcasıylamı laik olacaksınız lutfen yaaaasmiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: MERHABALAR...
sector_005
Üye

Katılım Tarihi: 18.09.08
Mesaj Tarihi 02-01-2009 05:56
Tabiki Türk İnsanı örtünür ama Türban bizim değildir...! Yemeni Tülbent gibi örtüler bizimdir. Türban siyasal bir dayatmanın ürünüdür, yurtdışından gelen bir siyasal simgedir. Türk oğlu kaç bin yıldır türban giyiyor. Bırakın Allah aşkına bu arap oyunlarını... Saygılarımla

sector
Özel Mesaj Gönder
Atlanilacak Forum:
Google arama
spacer
Google Reklam
spacer
Hava Tahmini
spacer
Giriş
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

spacer
Anket
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
spacer
Bugün Doğan Üyelerimiz
ASLI_VERA
by_yaramaz
fatih
spacer
KÖŞE YAZARLARI

VEDAT KARA

VEYSEL AKMAN   

ALI TOPAL

ZEYNEL YILMAZ

HASAN AYVA

spacer
Kısa Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

ilkay
05/09/2010 06:59
bütün hacıköylüler herkese selam ve sevgiler kucak dolusu en güzel günler sizinle olsun sevgiyle kalın hoşçakalınnnn.....

aknozkn
02/09/2010 14:30
slm köylüm vedat nasılsın çok slm AKIN ÖZKAN

aknozkn
27/08/2010 14:19
yeni kaymakamımız agörevinde başarılar dilerim

aknozkn
27/08/2010 14:17
slm bu sayfaya emeği geçen arkadaşlar çok teşekürler akın özkan

aknozkn
25/08/2010 15:14
slm olsun tüm gümüşhacıköylü hemşerilerime AKIN ÖZKAN

aknozkn
25/08/2010 15:13

aknozkn
25/08/2010 15:13

Nurettin Balaban
15/08/2010 11:14
Bu güzel web tasarımını yapan ve emeği gecen herkese tesekkür ederim..

savas_akbulut
22/07/2010 16:20
arkadaşlar yine sohbet edebiliyoruz hemde türküler eşliğinde radyoya girin ve sohbete katılın....

55_devrimci_55
13/06/2010 11:48
slm ben gümüşhacıköyden ismail samsunda yaşıyorum sitenize yeni üye oldum

Kısa Mesajlar Arşivi
spacer