ANITKABİR'DE GEZİNTİ
spacer
Radyo Dinle

spacer
Ana Menü
ANA SAYFA
MAHALLE ve KÖYLERİMİZ
ŞEHİTLERİMİZ
GOOGLE DÜNYA HARİTASI
KÖŞE YAZILARI
ZİYARETÇİ DEFTERİ
TARTIŞMA FORUMLARI
WEB LİNKLERİ
HABER KATEGORİLERİ
CANLI DEPREM BİLGİLERİ
İLETİŞİM
RESİM GALERİSİ
ARAMA
CANLI RADYO VE TV
TC KİMLİK NO SORGULA
VERGİ NUMARASI SORGULA
SİTE HARİTASI
spacer
İSTATİSTİK
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 2
Çevrimiçi Yönetici Yok

Kayıtlı Üyeler: 1,555
Çevrimiçi üyeler: mateja__
spacer
En Son İnceleme
ADALET VE OLMAYAN MO...
ADALET VE OLMAYAN MO...
KENTSEL DÖNÜŞÜM KISK...
GERÇEK DEĞERLERİMİZİ...
DERNEKÇİLİK HER GÜN ...
spacer
Döviz Kuru
spacer
SİTE İÇİ ARAMA

Haber Ara
Makale Ara
Forumda Ara
spacer
Tvde Bugün
TV'de Bugün
spacer
AMASYA DAN CANLI YAYIN
spacer
Son Dakika
spacer
Son Dakika
RADYO DJ’leri HACIKOYDEN SESLENDİLER
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 09:44
0 Yorumlar

RAMİS TOPAL'A ALKIŞLI VE PANKARTLI KARŞILAMA
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 03:18
0 Yorumlar

CHP'den Anayasa Değişikliğine HAYIR Turu
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 01:47
0 Yorumlar

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Yazar ZEYNEL YILMAZ
06/09/2010 01:41
0 Yorumlar

www.amasyahalk.com yayında
Yazar ZEYNEL YILMAZ
05/09/2010 15:18
0 Yorumlar

GÜMÜŞHACIKÖY’DEN CANLI YAYIN
Yazar ZEYNEL YILMAZ
03/09/2010 10:55
1 Yorumlar

Müzik Kursları Verilmeye Başlandı
Yazar ZEYNEL YILMAZ
03/09/2010 10:15
0 Yorumlar

Atatürkçü Düşünce Derneği Zafer Yürüyüşünden Döndü
Yazar ZEYNEL YILMAZ
02/09/2010 01:49
0 Yorumlar

Küçük Çaplı Yangın
Yazar ZEYNEL YILMAZ
02/09/2010 01:45
0 Yorumlar

CHP Gençlik Kollarından Hayır Standı
Yazar ZEYNEL YILMAZ
02/09/2010 01:42
0 Yorumlar

spacer
sinema
spacer
Başlığı Görüntüle
GÜMÜŞHACIKÖY WEB PORTAL | FORUM KURALLARI | SERBEST KÜRSÜ
Yazar ALEVİLERE KÜFREDEN FETHULLAHCI DOÇENT.
adem05
Üye

Nereden: tekirdağ
Katılım Tarihi: 04.11.07
Mesaj Tarihi 21-03-2008 13:06
21 Mart 2008

Rıza Zelyut
Alevilere küfreden Fethullahçı doçent
--------------------------------------------------------------------------------

Dün, aşağıdaki elektronik mektubu aldım ve okurken bir kez daha insanlığımdan utandım. Yol TV'ye bağlı Yol Haber tarafından gönderilen mektupta şunlar yazıyordu:
'Alevilere yönelik yüzyıllardır devam eden aşağılama ve iftiralara bir yenisi daha eklendi. Bu hakaretlerin sonuncusunun sahibi Doç. Dr. İbrahim Öztürk adli bir öğretim üyesi.
İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararasi Ekonomik Kuruluşlar adlı dersin hocası Doç. Dr. İbrahim Öztürk'ün, 18 Mart Salı günü derste 'Benim ailemin düşüncesine göre Alevi kadınları orospudur' demesi derste bulunan öğrencileri çileden çıkarttı. Derste bulunan öğrencilerden 9'u hemen bir şikayet dilekçesi ile durumu İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlügü'ne bildirdiler.
Şikayet dilekçesini işleme aldıklarını ve Doç. Dr. İbrahim Öztürk'ü işten uzaklaştıracaklarını belirten İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ateş Vuran'ın 'Bu yapılan insanlık dışıdır; özrü mümkün değildir. Bu adam psikolojik bir vakadır.' dediği ve üniversitesi adına, hakarete uğrayan, rencide edilen öğrencilerden özür dileyeceği belirtildi.
Hakarete uğrayan öğrencilerin, Alevi kadınlara hakeret eden, aşağılayan, onurunu zedeleyen, insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bu hakaretten dolayı İbrahim Öztürk'ün üniversiteden derhal kovulmasını ve akademik ünvanlarının geri alınmasını talep ettikleri açıklandı.
Doç. Dr. İbrahim Öztürk hakkında hakeretten ve bir toplumu rencide etmesinden dolayı suç duyurusunda bulunulacağı da öğrenildi.

ZAMAN GAZETESİ'NDE
'Alevi kadınları orospudur!' diyecek kadar gözü dönmüş bu adam; Marmara Üniversitesi'nde çalışıyor. Orada İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İngilizce İktisat Bölümü'nde ders veriyor. İstanbul Ticaret Üniversitesi'ne ise dışarıdan geliyor.
Türkiye'nin sürüklendiği uçurumu görmek istemeyenlere işte bu doçenti yeni bir örnek olarak sunuyorum.
Bu adam; aynı zamanda Zaman Gazetesi'nde ekonomi üzerine yazılar yazıyor.
Zaman Gazetesi, Fethullah Gülen hareketinin karargahıdır.
Fethullah Gülen hareketinin kimliğini, kişiliğini anlamakta Doç. İbrahim Öztürk iyi bir ipucudur.
Bunlar; Hıristiyanlarla sıkı dost olurlar. Hatta Papa'nın elini bile öperler.
Kendilerini gizlemek için gazetelerinde diyalog ve hoşgörü yazıları yayımlatırlar.
Lakin; içerideki Alevi Müslümanları düşman görürler. Çünkü; Aleviler Türkiye'de laikliğin, cumhuriyetin, demokrasinin ve insan haklarının gönüllü savunucularıdırlar.
Aleviler; gericiliğe karşıdırlar... Tarikatların iktidarı ele geçirmesine asla evet demezler. Bunları; kömürle ve yiyecek paketleri ile kandırmak da mümkün değildir.
Ve bu Aleviler Amerikan emperyalizmine de şiddetle karşı çıkarlar
Fethullah Gülen ise Amerika tarafından beslenir.
Bu yüzden de işte İbrahim Öztürk gibi Fethullahçılar; Alevilere düşmandırlar. Hoşgörü maskesi takmalarına karşın; bir an gelir ki içlerindeki kini işte böyle bayağı biçimde dışa vururlar.
Bugün Alevi toplumunun yaşam damarı olan laiklik; kesilmek isteniyor. Yargıtay Başsavcısı Yalçınkaya, bunu görmüş; AKP hakkında kapatma davası açmıştır. Başsavcı Yalçınkaya'ya saldıranların organizasyonu da bu tarikatçıler tarafından yürütülüyor. Alevilere küfreden bu doçent, yazılarında AKP iktidarını göklere çıkarmaktadır. Yani; okyanusötesi ilişkilerle Türkiye içindeki tarikat-siyaset ilişkisi; tam bir işbirliği fotoğrafı sunuyor. Böyle bir dönemde Alevi toplumunun yeniden düşünme zamanı gelmiştir. Alevilerin kendi aralarındaki küçük inançsal ayrılıkları unutup güçlerini birleştirme zamanı gelmiş de geçmektedir.

HAYDİ YÖK BAŞKANI!
Türkiye'deki milyonlarca insana; inancı nedeniyle açıkça küfreden İbrahim Öztürk hakkında soruşturma açması için İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nı göreve davet ediyorum. Savcılığın; Türkiye'yi karıştırmaya çalışan, Alevileri açıkça aşağılayan, aşağılamayı bırakın onlara küfreden bu kişiye hukuku göstermesi gerekiyor.
Bir çağrım da YÖK Başkanı Prof. Yusuf Ziya Özcan'a!
Haydi Sayın Özcan; bu kişi hakkında soruşturma aç ve gereğini yap.
Acaba yapabilecek misiniz?

:: / Yazarımızın 20 Mart 2008 tarihli ' İbrahim Arıkan uyarıyor' 'başlıklı yazısı için tıklayınız.
adem052006qhotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: ALEVİLERE KÜFREDEN FETHULLAHCI DOÇENT.
emergency
Üye

Nereden: amasya
Katılım Tarihi: 19.02.08
Mesaj Tarihi 21-03-2008 16:35
EĞERKİ BU OKUDUĞUM HABERİN ASLI VAR İSE BEN BU ADAMA ŞAREFSİZ O...... DEMEDEN GEÇEMEM STAR TV DE DE GÜNER ÜMİT ASALAĞI BÖYLE BİR SAPTIRMA KELİMESİNDEN DOLAYI BAŞINA GELENLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURSUN SAYIN ŞEREFSİZ DOÇENT AKLINI BAŞINA AL YOKSA SANA BİR TOKAT GELİR NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMAZSIN.SENİN GİBİLERİN DUASI KABUL OLSAYDI EĞER GÖKTEN YAĞMUR YERİNE KEMİK YAĞARDI
kadir.temel@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
rebel angel
Üye

Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 23.12.07
Mesaj Tarihi 11-04-2008 13:10
Etrafınıza bakarsınız bu gibi insanları rahatlıkla görebilirsiniz.Milliyetçilik duygusu olmayan bu ve bunun gibilerinin ırkçılıgının en somut örneğidir bu.Fettullahçıların devlet idari birimlerine nasıl sızdı eğitimde askeriye vs. mesleki alanlardaki faaliyetlerinin başlangıcı bu ve bunun gibi söylemler.Bunlarda örgütlenmenin bir çeşitidir.İnsanlara genellemelerle yaklaşılmamalıdır çünkü yanlış olasılığı yüksektir.Yapılması gereken en önemli şey insanlara nasıl oldugumuzu ne oldugumuzu doğru ve güzel ifade edebilmek ve bazı fırsatçıların bizler için kötü söz ,karalama gibi girişimlerine engel olabilmektir. Bu nedenle kendimizi kapalılıktan uzak tutmalıyız.
Burada ki herkesden rica ediyorum yorumlarınıza onların seviyelerini düşüp ego tatminleriyle değilde fikri ve zikri düşüncelerle öfkelerimizi dile getirmeliyiz ...

[img][/img]
arifecemrek@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: alevilere küfreden fetullahçı ve kendini hoca sanan.....
olcay-05
Üye

Katılım Tarihi: 16.04.08
Mesaj Tarihi 16-04-2008 09:31
kişi kendini bilecek ne olduğunu nerden geldiğini nerden olduğunu bilecek bilmiyorsa zaten gidip okuyacak öğrenecek bu küfürbaz i......... evl................ şimdi kendisini üstün bir ırktan geldiğini sanıyor oysa öylesine zavaallı kiiiiiiiiiiiiii aynaya bakıp gördüğünü (aynada o.......pu ç.......u..gördü ya.....) bizim gibi alevileri itham ediyor ettiğini sanıyor ama 2000 sene sürekli hacca gitse bence müslüman bile olamaz insan bile olamaz. Sonra bizim içimizden bazı aleviler bu akp ye oy verip yeniden başa gelmelerini sağlıyorlar akp hepsi diye genelleyemem ama bu düşüncede olan çok fazla hiç azımsana mazlar. okadar çok örgütlendilerki TÜRKİYE CUMHURİYETİ NİN BÜTÜN SITRATEJİK NOKTALARINI ELE GEÇİRMEK üzereler hani bir reklam vardı cumhuriyetine sahip çık diye peki BENDE soruyorum ŞİMDİ değilse nezaman TÜRKİYEDE vatanımda turist oluncamı????? ( olcay) sevgiyle kalın canlar..........

selam olsun herkezlere ben geldim hoş buldum
olcay-05@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
ErsoyCan
Üye

Katılım Tarihi: 07.01.08
Mesaj Tarihi 17-04-2008 09:22
Şimdi sayın İbrahim Öztürk'ün beyanatını okumaya çalıştım, gerçekten yenilir yutulur cinsten bir söylem değil.
Ancak burada yazan arkadaşlarımızında yazdıklarını okumadım, çünkü hakaretin okunacak birşey değildir.
Sevgili arkadaşlar Alevi öğretisinde bir anlayış vardır "yazdıkları veya söyledikleri kişinin aynasıdır" diye.Ben açıkçası bu noktada bu söylemin doğru olduğuna inanmaktayım.
Bizim ağzımıza hakaret yakışmaz, bizler bilgi ile insanların hakkından gelmesini bilenlerdeniz.

Alevi inancı yüzyıllardır hep bir takım çevrelerin hakaretleri ve karalamalarına maruz kalıyor.Bunun çeşitli nedenleri var.
En önemli nedeni; "Alevilik eşitlikçi, demokrat, aydın, özgürlükçü ve tamamen insan temelinde bir inançtır" o güruhun çekemedikleri aslında bunlar.
Yüzyıllardır Alevilik var oldukça bu karalamalarda var olmuştur ve bu gidişle var olacaktır.
Burada görev bizlere düşmektedir.Kan bağından çok fikirlerimizle Alevi inancını yaşayabilir ve yaşatabiliriz.Kan bağı küfrettirebilir ama fikir bağı küfür ettirmez.

Ne diyelim koyun koyun bacağından, keçi keçi bacağından asılır.
Sevgilerimle...
Özel Mesaj Gönder
sk05
Üye

Nereden: ghk
Katılım Tarihi: 15.05.08
Mesaj Tarihi 28-05-2008 15:03
kötü söz sahibine aittir arkadaşlar.smileysmileysmiley
Özel Mesaj Gönder
zafer polat
Üye

Katılım Tarihi: 18.06.08
Mesaj Tarihi 18-06-2008 04:50
Bu adam hatta adam olmayan bu şahsiyet ne dediğini bilmiyor çünkü bizi tanımıyor ve tanımakta istemiyor bu ve bunun gibi düşünen arkadaşlara sesleniyorum gelin oturun muhabbet edelim daha sonra fikirlerinizi beyan edin.Bu şerefsiz, namussuz,haysiyetsiz adam alevilere küfrederken kendi özüne küfrettiğinin farkında değildir.(Hz.Ali-Hz.Fatıma Ana islamın en büyük temsilcileridir ve Hz.Muhammed sav efendimizin kızı ve damadı olduklarını unutmayın)
Özel Mesaj Gönder
amasyasin
Üye

Nereden: trabzon
Katılım Tarihi: 20.06.08
Mesaj Tarihi 20-06-2008 13:53
ya siz ne diyorsunuz ibrahim öztürk o lafları diyecek adam değildir. hadi dedi diyelim bunun hocaefendiyle ne alakası var hocaefendi son kitabının(vuslat muştusu) ilk bölümünde alevilerle ilgili mum söndürme olayının iftara oldugunu söylüyor

yasin
yaltintas_05@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
amasyasin
Üye

Nereden: trabzon
Katılım Tarihi: 20.06.08
Mesaj Tarihi 20-06-2008 13:54
ya siz ne diyorsunuz ibrahim öztürk o lafları diyecek adam değildir. hadi dedi diyelim bunun hocaefendiyle ne alakası var hocaefendi son kitabının(vuslat muştusu) ilk bölümünde alevilerle ilgili mum söndürme olayının iftara oldugunu söylüyor

yasin
yaltintas_05@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
aknozkn
Üye

Katılım Tarihi: 02.07.08
Mesaj Tarihi 08-07-2008 16:44
aleviler küfredenin kanı bozukdur başak nedenebilirki
fb_ozk_1907@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
tuqcenur
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 16.12.07
Mesaj Tarihi 27-07-2008 03:16
aknozkn yazdı:
aleviler küfredenin kanı bozukdur başak nedenebilirki

katılıyorum bencede öyledir

! 7uq(eNuR ! cöLde yetisen bir bitki oLsaydın... Seni gös yasLarımLa suLardım!
Özel Mesaj Gönder
05ismail05
Üye

Nereden: amasya
Katılım Tarihi: 01.09.08
Mesaj Tarihi 01-09-2008 14:02
Bunlar orosbulukları anasından bacısından ogrenırler şerefsizin evlatları bunların topunu kazıyacaksın aslında![

selm
iso_21_12_1987@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
05ozgur05
Üye

Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 05.10.08
Mesaj Tarihi 05-10-2008 08:47
o adamın bir şerefsiz olduğunu unutmayalım
smiley
ozgur_05_fb1907@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
kaplan05
Üye

Nereden: erzurum
Katılım Tarihi: 02.12.08
Mesaj Tarihi 02-12-2008 12:40
birinin bunlara geçmişini hatırlatması lazım

korkut köyü gh ikp89@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
emrecan
Üye

Katılım Tarihi: 23.01.09
Mesaj Tarihi 23-01-2009 06:17
a q yımmmm

emre
emre.can.1905@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
fikret kazan
Üye

Katılım Tarihi: 23.01.09
Mesaj Tarihi 04-02-2009 03:24
alevilere küfür eder serefsiztir bizdemi küfür edelimsmiley)))) o serefsize

[img][/img]
fikret
fikret-kazan05@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
aknozkn
Üye

Katılım Tarihi: 02.07.08
Mesaj Tarihi 17-10-2009 14:45
tüm canlar selmlar akın özkan
fb_ozk_1907@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Atlanilacak Forum:
Google arama
spacer
Google Reklam
spacer
Hava Tahmini
spacer
Giriş
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

spacer
Anket
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
spacer
Bugün Doğan Üyelerimiz
ASLI_VERA
by_yaramaz
fatih
spacer
KÖŞE YAZARLARI

VEDAT KARA

VEYSEL AKMAN   

ALI TOPAL

ZEYNEL YILMAZ

HASAN AYVA

spacer
Kısa Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

ilkay
05/09/2010 06:59
bütün hacıköylüler herkese selam ve sevgiler kucak dolusu en güzel günler sizinle olsun sevgiyle kalın hoşçakalınnnn.....

aknozkn
02/09/2010 14:30
slm köylüm vedat nasılsın çok slm AKIN ÖZKAN

aknozkn
27/08/2010 14:19
yeni kaymakamımız agörevinde başarılar dilerim

aknozkn
27/08/2010 14:17
slm bu sayfaya emeği geçen arkadaşlar çok teşekürler akın özkan

aknozkn
25/08/2010 15:14
slm olsun tüm gümüşhacıköylü hemşerilerime AKIN ÖZKAN

aknozkn
25/08/2010 15:13

aknozkn
25/08/2010 15:13

Nurettin Balaban
15/08/2010 11:14
Bu güzel web tasarımını yapan ve emeği gecen herkese tesekkür ederim..

savas_akbulut
22/07/2010 16:20
arkadaşlar yine sohbet edebiliyoruz hemde türküler eşliğinde radyoya girin ve sohbete katılın....

55_devrimci_55
13/06/2010 11:48
slm ben gümüşhacıköyden ismail samsunda yaşıyorum sitenize yeni üye oldum

Kısa Mesajlar Arşivi
spacer